Selectează o Pagină

NU REINVENTA ROATA,

ALEGE UNA DE ORIGINE
Rotile si anvelopele in special nu sunt sunt considerate adesea ca fiind piese foarte importante ale vehiculului. Aceasta apreciere este insa departe de adevar. Anvelopele sunt singurele zone de contact pe care vehiculul il are cu suprafata carosabila. Anvelopele nu numai ca trebuie sa se potriveasca la diverse sisteme de suspensie si sa raspunda precis la comenzile directiei, dar este de preferat sa fie in acelasi timp silentioase si durabile.

ANVELOPE

Pentru siguranta ta in trafic, mai ales ud si alunecos sau acoperit cu zapada si gheata opteaza pentru anvelope care sa asigure un transfer optim al puterii motorului (chiar si in cele mai variate conditii de trafic), precizie maxima a directiei si un contact perfect intre anvelopa si drum.

Pentru alegerea anvelopelor de iarna apleaza la un specialist in domeniu. In reteaua Auto Italia gasesti o gama variata de anvelope precum: Michelin, Pirelli, Nokian, Dunlop, Goodyear, Kleber, BF Goodrich, Tigar si multe alte branduri omologate pentru gama Fiat.

Solicita aici oferta de anvelope

JANTE

Niciun alt accesoriu nu afecteaza condusul si siguranta mai mult decat alegerea combinatiei janta-pneu. Aderenta optima, protectia maxima si franarea in conditii de siguranta, mai ales in conditii de iarna, sunt cele mai importante lucruri daca doriti sa aveti o experienta placuta la volan. Jantele de origine sunt dedicate modelului dumneavoastra si confera pe langa siguranta si performanta si un aspect unic.

Alege janta care ti se potriveste stilului tau de condus pentru modelul tau 500, 500X, 500L, Freemont, Doblo din catalogul de jante de origine.

Descarca aici catalogul de jante de origine

ROTI PENTRU SEZONUL DE IARNA

Alege una dintre ofertele de roata completa. Oferta de roata include janta de origine aliaj sau tabla, anvelope de iarna, capac de origine cu logo Fiat, senzor presiune (dupa caz).
p
  • Inspectati periodic starea anvelopelor ( deteriorari exterioare cum ar fi taieturi, fisuri sau umfaturi) si verificati presiunea acestora.
  • Evitati suprasolicitarea anvelopelor (viteza excesiva sau suprasarcina). Daca intentionati sa sofati supraincarcat sau la viteze foarte mari, ajustati presiunea in anvelope conform recomandarilor facute de producatorul vehiculului.
  • Controlul uzurii trebuie efectuat intotdeauna in mai multe puncte ale anvelopei.
  • Adancimea caii de rulare influenteaza distanta de franare. Cu cat anvelopele sunt mai uzate cu atat distanta de franare este mai mare. Pentru evitarea accidentelor si a amenzilor, nu circulati cu anvelope sub 1.6 mm.
  • Pentru alegerea anvelopelor de iarna apleaza la un specialist in domeniu. In reteaua Auto Italia gasesti o gama variata de anvelope precum: Michelin, Pirelli, Nokian, Dunlop, Goodyear, Kleber, BF Goodrich, Tigar si multe alte branduri omologate pentru gama Fiat.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!