Roti iarna FIAT

ROATA POTRIVITĂ LA MOMENTUL POTRIVIT!

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât combinația jantă-anvelopă.

Aderența optimă, frânarea și manevrabilitatea în condiții de siguranță sunt criterii importante pe care trebuie să le ai în vedere în decizia de achiziționare a rotilor de iarna Fiat.

Dacă temperatura a scăzut sub +7° Celsius, este momentul să-ți montezi anvelopele de iarnă!

Nu uita că anvelopele sunt singurele zone de contact pe care mașina ta le are cu suprafaţa carosabilă, starea lor fiind esențială pentru siguranța în trafic.

Cu cât anvelopele sunt mai uzate cu atât distanța de frânare este mai mare. Înainte de montaj verifică gradul de uzură acumulat și optează pentru anvelope noi dacă la cele curente ai măsurat o adâncime a șanțului sub 1.5 mm sau ai constatat un grad de uzură accentuat al materialului (tăieturi, fisuri sau umflături).

Pentru siguranță și mobilitate în trafic, mai ales în mediu ud sau acoperit cu zăpadă şi gheaţă, alege anvelope durabile, silențioase și care să asigure un transfer optim al puterii motorului, precizie maximă a direcţiei și un contact perfect între anvelopă şi drum.

Toate roțile de iarnă dedicate modelelor Fiat au în componență anvelope care răspund specificatiilor producatorului menționate în cartea mașinii.

Roata iarna FIAT 500

Pentru emblematicul Fiat 500 au fost concepute jante de origine din aliaj sau din tablă cu diametrul ce variază între 14″-17″ . Rotile de iarna pentru Fiat 500 confera siguranta si ofera totodata un plus de personalitatea modelului.

Roata iarna FIAT 500X

Gama de jante cu care poți echipa modelul 500X este cu adevărat amplă. De la jante din otel de 16″ la aliaj de 17″ gri opac diamantat și la jantele din aliaj de 18” bicolore gri opac diamantat, și până la jante de 18″ brunate opace diamantate. Alege rotile de iarna pentru Fiat 500X din reteaua autorizata Fiat.

Roata iarna FIAT 500L

Pentru 500L, Mopar pune la dispoziție jante de origine variate de la cele din oțel de 15″ și 16″ la cele din aliaj de 16″ și 17 „. Verifica cu reprezentatul autorizat pachetele de roti de iarna dedicate Fiat 500L.

Roata iarna FIAT TIPO

Remarcabil prin detalii, Tipo beneficiază de o gamă de  jante Mopar din oțel 15″ și 16″ și de jante de aliaj de 16″ și 17″. Rotile de iarna Fiat Tipo beneficiaza de oferta speciala la achizitia unui set complet.

Ești posesor de Panda, Freemont, Doblo sau Ducato ?

În rețeaua autorizată Fiat găsești jante de origine create special pentru modelul tău Fiat . Alege janta dorită din catalogul de roți de iarnă Fiat și solicită ofertă personalizată celui mai apropriat dealer.

Consultă online catalogul de roți de iarnă dedicat gamei Fiat

(jantă origine Fiat + capac origine Fiat + senzor presiune origine Fiat + anvelope de iarnă recomandate)

Pentru ofertă roată iarnă personalizată,

contactează direct dealerul autorizat Fiat preferat sau solicită online aici.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!