+40 21 444.33.34 relatiiclienti@autoitalia.ro

Bateria de origine este un amestec perfect de tehnologie, inovație, experiența și fiabilitate: impulsul potrivit pentru mașina dumneavoastră.

Bateriile originale distribuite de Mopar® sunt dimensionate pentru un echilibru electric perfect: un sistem eficient și echilibrat ce respecta toate caracteristicile specificate de producator.

Produse cu grile laminate în aliaj de plumb/calciu scutite de întreținere, folosind un separator de polietilenă pentru izolarea între plăcile pozitive și negative: ele sunt produse din materiale reciclabile în totalitate.

Capacitatea acestora este exprimată în Ah (Amperi/oră) și este dimensionată conform caracteristicilor consumurilor de bord pentru pornirea mașinii, chiar și în condiții meteorologice extreme. O baterie originală este garanția unei mai mari fiabilități, conducere liniștită și siguranță pentru persoanele din mașină. Îngrijirea bateriei și efectuarea inspecțiilor periodice pot evita surprize neplăcute: cele mai multe intervenții de asistență rutieră se datorează de fapt defectelor din sistemul de aprindere, inclusiv eșecul pornirii.

Caracteristicile bateriilor originale distribuite de Mopar:

• separatoare cu rezistență electrică scăzută și rezistență mecanică ridicată;
• plăci pozitive rezistente la coroziune;
• plăci negative de acceptare mare a sarcinii;
• conexiuni și armături;
• capace cu labirint pentru a preveni scurgerile de acid.

Beneficiile bateriilor originale distribuite de Mopar:

• performanță stabilă în timp;
• sarcină optimizată și viață lungă la orice temperatură;
• întreținere redusă și acceptarea sarcinii ideale;
• pornire garantată chiar și în condiții extreme;
• durabilitate, chiar și la temperaturi ridicate;
• rezistența la vibrații de mare;
• produs complet reciclabil.

p

Baterii Start&Stop

Utilizarea sistemului StartStop are ca principal beneficiureducerea emisiilor de CO2 și în economisirea de carburant, atât în ​​situații de trafic intens, cât și în ​​frecvente opriri la semafor. În utilizarea tipică urbană reducerea consumului de combustibil poate fi chiar de 10%.

Diferențele între bateriile tradiționale și bateriile Start&Stop, sunt substanțiale.

Sistemele Start&Stop sunt echipate cu senzori care monitorizează în mod constant starea bateriei și trimit semnale la o unitate centrală care, în timp real, decide dacă să activeze sau nu sistemul. În fazele de oprire motorul și alternatorul se sting, dar bateria trebuie să alimenteze dispozitivele electrice, cum ar fi luminile, geamurile electrice, radioul, luminile de urgență.

Dacă bateria nu face față stresului opririlor frecvente, sistemul nu este activat și funcționalitatea bateriei se reduce la 50%. Start & Stop se activează jumătate din dățile în care ar trebui s-o facă, cu efecte directe asupra consumului.

Bateriile Stop & Start trebuie să permită porniri superioare de 15 – 20 de ori în comparație cu bateriile standard, iar acest lucru este posibil prin optimizarea grupului de plăci: grosimea și numărul plăcilor sunt rezultatul de echilibrări optime pentru a asigura în același timp potența și ciclajul.

Dezvoltarea ingineriei bateriei este fundamentală pentru a exploata beneficiile tehnologiei Start&Stop: pentru înlocuirea bateriei din prim montaj, alege numai baterii originale Mopar.