Elemente distribuție FIAT

Distribuţia se referă la acele subansambluri ale motorului care au rolul de a sincroniza componentele responsabile de admisie, evacuare şi poziţia cilindrilor, astfel încât să se respecte timpii de ardere ai motorului.

În funcție de model și de motorizare, kitul de distribuție conține una sau mai multe role întinzătoare, pinioane, patine, curea sau lanț.

Dacă nu este înlocuită la timp, uzura curelei sau a lanţului va duce inevitabil la ruperea dinţilor sau chiar ruperea curelei. Dacă cureaua de distribuţie se rupe în timpul rulării, autovehiculul nu mai poate fi transportat decât pe rampă. Primele care au de suferit din pricina acestei defecţiuni sunt supapele, pompa de apă şi pompa de benzină și se poate ajunge până la afectarea motorului.

De ce curea de origine Fiat? Cureaua de origine Fiat este rezistentă la:

Z
Uzură și dislocări
Z
Forfecare
Z
Temperaturi înalte
Z
Efectele de cuplu și vibrațiile sub presiune
Până pe 31 august 2018, în rețeaua de unități service autorizată Fiat beneficiezi de următoarele prețuri de client:
Produs Preț client în rețeaua Fiat
Kit distribuție 500X 2.0 575 lei
Kit distribuție 500 1.2 216 lei
Kit distribuție Ducato 2.3 485 lei
Kit distribuție Bravo 1.9 514 lei
Kit distribuție Tipo 1.4 MPI 192 lei
Kit transmisie Ducato 2.3 424 lei
Kit transmisie 500X 1.4 284 lei
Kit transmisie 500L 1.3 271 lei
Kit transmisie Panda 1.2 218 lei

Prețurile includ TVA.

În cazul în care nu ai regăsit listat preț pentru kitul de distribuție pentru modelul Fiat deținut, solicită ofertă personalizată direct reparatorului autorizat Fiat la care dorești să realizezi intervenția service sau online.

Ofertă supusă unor termeni şi condiţii. Valabilă până pe 31 august 2018 în limita stocului disponibil la reparatorii participanţi la promoţie. Preţurile pot varia în funcţie de model, de versiune, de anul de fabricaţie, de tipul de motorizare şi de puterea motorului. Pentru alte informatii consultă  sau regulamentul promoției.

Ai alt model sau altă motorizare?

Completează formularul de contact pentru a cere mai multe detalii.