oferta kit distributie Fiat

KIT DISTRIBUȚIE FIAT

PÂNĂ LA 20% DISCOUNT

*la kiturile de distribuție cu pompă de apă inclusă.

Nu aștepta să ți se întâmple și ție. Acordă-ți un plus de siguranță cu piesa de origine!

Cureaua de distribuție este un element esențial pentru funcționarea motorului iar înlocuirea acesteia la timp este vitală. Dacă este uzată, cureaua de distribuție se poate rupe în orice moment și poate provoca defecțiuni serioase la nivelul motorului.

Kitul de distribuție se înlocuieste la un anumit numar de kilometri sau la un anumit interval de timp specificat de către producător pentru fiecare motorizare Fiat în parte în carnetul de service al autovehiculului.

Programul de întreținere al mașinii tale garantează siguranța călătoriilor.

Respectarea intervalelor din planul de întreținere este absolut necesară pentru singuranța ta în trafic și pentru păstrarea nealterată a performanțelor autovehiculului. La realizarea reviziei modelului tău Tipo, 500, 500X, 500L ai acum avantajul ofertei promoționale, disponibilă în rețeaua autorizată Fiat până la 30 noiembrie 2021 la kitul de distribuție, kitul de transmisie și la prompa de apă.

Cât costă kitul de distribuție Fiat?

Costul distribuției depinde de particularitățile tehnice ale autovehiculului, motiv pentru care îți recomandăm să verificii cu reparatorul Fiat preferat aplicabilitatea ofertei și pe modelul pe care îl deții. 

Profită de reducerile de până la 20% la kitul de distribuție și de până la 15% la kitul de transmisie, și bucură-te de siguranța și calitatea piesei de origine.

KIT DISTRIBUȚIE CU POMPĂ DE APĂ

MODEL PRET LISTA PRET SPECIAL
500 1.2 BENZINĂ 663 lei 530 lei
500 1.4 BENZINĂ 514 lei 437 lei
500L 1.4 BENZINĂ 514 lei 437 lei
500L 1.6 DIESEL 893 lei 758 lei
TIPO 1.4 BENZINA 514 lei 437 lei

KIT DISTRIBUȚIE FĂRĂ POMPĂ DE APĂ

MODEL PRET LISTA PRET SPECIAL
500 1.4 BENZINĂ 276 lei 248 lei
500L 1.4 BENZINĂ 276 lei 248 lei
500L 1.6 DIESEL 530 lei 450 lei
500X 2.0 DIESEL 575 lei 517 lei
TIPO 1.4 BENZINĂ 276 lei 248 lei

Modelul tău Fiat nu se regăseşte în oferta de mai sus? Solicită oferta dedicată modelului tău.

Ofertă supusă unor termeni şi condiţii. Valabilă până pe 30 noiembrie 2021 în limita stocului disponibil la reparatorii participanţi la promoţie. Preţurile pot varia în funcţie de model, de versiune, de anul de fabricaţie, de tipul de motorizare şi de puterea motorului. Pentru alte informatii consultă  sau regulamentul promoției.

Elemente distribuție FIAT

Distribuţia se referă la acele subansambluri ale motorului care au rolul de a sincroniza componentele responsabile de admisie, evacuare şi poziţia cilindrilor, astfel încât să se respecte timpii de ardere ai motorului.

Ce rişti dacă nu înlocuieşti la timp distribuția la mașina ta?

Daunele provocate de o defecțiune la sistemul de distribuție al motorului pot fi dintre cele mai grave şi mai costisitoare.

Importanţa acestui sistem pentru arderea amestecului aer-combustibil face ca defectarea unei singure componente din ansamblu să provoace mari pagube. Astfel, cedarea pompei de apă, ruperea unor dinţi sau a întregii curele de distribuție ori defectare uneia dintre rolele întinzătoare sau de ghidaj poate avea efecte grave asupra supapelor, chiulasei, blocului motor, pistoanelor, bieletelor sau arborelui cotit. În cazul defectării sistemului de distribuție, motorul maşinii nu mai poate porni, singura varianta de deplasare fiind pe platformă.

De ce curea de origine Fiat? Cureaua de origine Fiat este rezistentă la:

kit distributie Fiat
Z
Uzură și dislocări
Z
Forfecare
Z
Temperaturi înalte
Z
Efectele de cuplu și vibrațiile sub presiune

Ai alt model sau altă motorizare?

Completează formularul pentru a primi o oferta personalizata!

Ne pare rau dar aceasta oferta nu mai este valabila.