Ne pare rau dar aceasta oferta nu mai este valabila.

Vino pana la sfarsitul lunii aprilie 2019 sa verifici daca masina ta Fiat a trecut cu bine peste anotimpul rece.

Ai un pret special de 35 lei (TVA inclus), in toata reteaua autorizata Fiat, pentru pachetul de verificare primavara ce include urmatoarele verificari:

Control nivel fluide motor 
Control uzură și presiune anvelope
Control uzură ștergătoare  
Control încărcare baterie cu testerul de diagnosticare
Control uzură plăcuțe de frână și discuri de frână
Control stare parbriz și lunetă
Control stare și tensiune curea accesorii
Control al stării sistemului de evacuare
Control stare punte față și spate
Control eficiență instalație climatizare
Control sistem iluminare

Daca in urma verificarilor ai primit recomandare pentru inlocuirea amortizoarelor, brateloroscilante, ambreiajelor sau bateriei pentru modelul tau Fiat, nu ezita sa profiti de reducereaacordata la aceste piese de origine Fiat.

Profită de reducerea de preţ pana la 15% amortizoare şi combină cu reducerea de pana la 20% la bratele oscilante pentru a te asigura ca sistemul de suspensie al masinii tale Fiat iti asigurastabilitatea si siguranta de care ai nevoie in trafic.

In plus, posesorii de Fi4t Plus pot beneficia de avantajului reducerii de 20% aplicat la tariful orei de manopera la reparatorul la care se realizeaza interventia si care participa la programul Fi4t Plus pentru inlocuirea amortizoarelor si bratelor oscilante de origine Fiat.

Verifica in regulamentul promotiei cat te costa inlocuirea amortizoarelor, a bratelor oscilante sau a ambreiajelor de origine Fiat pentru modelul tau Fiat 500, Fiat 500L, Panda, Tipo sau Doblo sau solicita ofera reparatorului tau preferat.

Daca esti in service, nu uita sa verifici starea bateriei! Profita de reducerea de 5% si inlocuieste –o pe cea veche cu o baterie noua de origine Fiat.

Bateriile originale distribuite de Mopar® sunt dimensionate pentru un echilibru electric perfect. Consulta aici atuurile bateriei de origine.

Pentru ofertă personalizată,

contactează direct dealerul autorizat Fiat preferat sau solicită online aici.